Disney land!


Disney land var awesome! Det var verkligen som att resa tillbaka tillbaka i tiden. Vi blev som sma barn igen nar vi sprang omkring genom en underbar fantasivarld.
Ni som inte har akt till disney land forut ... gor det for guds skull! Det var sa jakla roligt! Vi var dar HELA dagen igar (ca 12 timmar) och det kandes som om vi var dar i bara nan timme. Vi hade utan tvekan kunnat sprungit runt dar i 5 timmar till ; P tihi

Det fanns alla mojliga slags akturer; Nemo, Alice i Underlandet, Pinocchio mfl.
Nemo turen var sa himla haftig, alltsa sa himla cool! Man fick aka i en slags ubat och titta pa korallrev och snuttar ur filmen. Det var som att vara i filmen, skithaftigt! Det small och lat och bubblade och ja, det var sa jakla fint. Hade kunnat aka den hela dagen : )

De andra turerna var ocksa sa balla, Alice i Underlandet var helt knasig. Tekopparna blev var favorit. Den var sa sjukt mysig sadar nar det var morkt pa kvallen. Man satt i en tekopp under massa fargglada lampor och bara njot. Den laskigaste grejen vi akte var nagon slags railroad grej . Fy fan vad det sog i magen pa den! Uscha, vi var som spagetti nar vi kom ut ur den och bah: nej, inge mer sant!
Sa vi korde alla lugna, fina akturer istallet. Djungelturen var sa sa grym! Massa fina elefanter och flodhastar som vickade pa oronen och skvatte vatten.
Tiki House var helt klart skonast. Man satt i ett litet dunkelt rum och nar de slackte lamporna sa borjade alla faglar sjunga. Sa himla mysigt! Vi blev helt tarogda.

Men vi ska inte beratta allt for er. Ak dit sjalva, det ar ett aventyr man inte borde missa!!









Har i disney land tankar man sina bilar med vatten ... och fisk? ; P


I tingelings fortrollade varld!


Mysigt!


Hitta nemo ubaten ... Sa jakla cool!


Tekopparna at night : )


Kommentarer
Postat av: yvonne



Vilken underbar sagovärld ni har varit i , det tror jag alla skulle behöva nå´´n gång då och då som en motvikt till alla hemskheter vi matas med i tidningar och TV varje dag . Mimmi och jag är barnsligt förtjusta i Disney så det där vore nåt för oss det !

2010-05-25 @ 15:04:29
Postat av: Erika

Åååååh! Jag vill också! Det står absolut på min to do list nu :) Disney är ju bara bäst!

2010-05-25 @ 18:15:53
Postat av: Ellinor

Jaaa med.Tänk att få ta fram det lilla barnet inom sig.Slippa alla plikter o bara få vara barnslig.

2010-05-25 @ 20:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0