Lika som bar!


Idag, fastan vi ar jattesjuka, pallrade vi oss faktiskt ivag till venice beach. Det var fullt med skummisar och som vanligt fick vi massa kommentarer ... tydligen syns det forresten att vi ar utlanningar! haha

Kille nr1: "Nice sisters! Where are you from?"
Kille nr2: "Maybe they don't understand english!"
Kille nr1: "They understand, they just don't want to tell us! Please just tell us were you're from?"
Iso: "Sweden!"
Kille nr1: "Oh damn!"
Kille nr2: "Is it true what they say about swedish women?"
Iso: "NO!"
Bada killarna borjar asgarva!

Forutom sant dar far vi aven ganska ofta hora att vi ar "Beautiful sisters!" osv men idag nar vi gick armkrok langs venice beach fick vi faktistk hora nagot nytt; "Cute couple!" haha : P




Systrarna? tillsammans med Mickey!







Sjuklingar!


Ojojoj ... vi har varit inne exakt hela dagen och 95% av tiden har spenderats liggandes i sangen. Bada ligger har med ont i halsen, tryck i oronen och som gradde pa moset varvas det med feber och frossa.
Men vi klagar inte! Nej da, imorgon och vi friska och redo for att gora venice beach, Japp! : ) Vi ar ju pa semester ... da har man inte tid att vara sjuk! Sjuk kan man ju vara hemma istellet, haller ni inte med?



Friska svenska flickor pa vagen ; )
(Bilden tagen nar vi var pa vag till fresno, stannade da i den svenska lilla staden Kingsburg!)


Back in LA!


Forlat alla dar hemma for den daliga uppdateringen!
Vegas var grymt, let's leave it at that (what happens in vegas stays in vegas) ; ) Vi kanske slanger upp nagon bild fran dagarna dar sen om ni har tur! Vi blev nastan kvar dar ocksa ... Iso rakade lasa in bilnycklarna i skuffen nar vi skulle aka tillbaka till LA  ; P Haha Men det var inget som inte en lassmed kunde fixa. 130 dollar gick kalaset pa ... men men, det ar smallar man far ta! En upplevelse var det ju i alla fall!

Igar var vi i Ventura over dagen och Andrea fyllde pa benet med sma rattbebisar, skit sota!
Idag blir det antligen en chilldag, kolla in gallerian och bara andas lite. Det har vi verkligen fortjanat efter dessa veckor med stress och varldens tajtaste schema.

Nej, nu maste vi gora oss klara for en ny dag med nya aventyr. Puss pa er dar hemma ... vi saknar er alla!


RSS 2.0